Úterý, 16 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Divadle Karla Hynka Máchy ženám zazpívá David Deyl

V Divadle Karla Hynka Máchy ženám zazpívá David Deyl

Litoměřice – Oslavte svátek všech žen s Davidem Deylem a jeho hudbou, která často oslavuje právě ženy a jejich emoce. Ve středu 8. března od 19 hodin v Divadle Karla Hynka Máchy v Litoměřicích.

Koncert pro všechny ženy bude plný romantiky a těch nejkrásnějších písní ze zpěvákova repertoáru. Doprovází klavírista Václav Krahulík. 

Vstupenky jsou stále v prodeji – stačí kliknout ZDE.

V průběhu večera nebude chybět píseň Jdi za štěstím nebo známé muzikálové melodie od Andrew Lloyd Webbera. Také zazní úplná novinka Krev toulavá, nádherná melodie z legendárního seriálu Cirkus Humberto.

SOUTĚŽTE O VSTUPENKU ZDARMA – Soutěž probíhá ZDE.

David Deyl je v současné době nejhranějším zpěvákem v českých rádiích. Původním povoláním učitel z Ústí nad Labem na sebe poprvé upozornil v roce 2009 – debutovým albem Hlavolam. Dva a půl roku poté vyšlo u nakladatelství SUPRAPHON album Zásah a v roce 2014 vyšlo známé album V ozvěnách. Píseň V ozvěnách obdržela v roce 2015 cenu Českého Slavíka za nejoblíbenější píseň Rádia Impuls.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -