Přijďte do Biskupského pivovaru na Řízkové hody!

0
326

Litoměřice – Zatímco minulý týden hrála v Biskupském pivovaru v Litoměřicích prim zvěřina, tento víkend si dojděte na dozlatova osmažený řízek! Řízkové hody potěší i ty nejnáročnější strávníky. Řízečky jsou šťavnaté a rozplynou se na jazyku – navíc si k nim můžete vybrat ze čtyř příloh!

Řízkové hody v Biskupském pivovaru budou probíhat od dnešního dne (3. března) až do neděle 5. března. V nabídce je třeba smažený Porthaus z hovězí roštěné marinovaný v česneku nebo Vídeňský telecí řízek z kýty smažený na přepuštěném másle. V nabídce najdete také smažený kuřecí řízek obalovaný v cornflakes  nebo smažené sloní ucho z kuřecího prsa. A kdo nechce maso, může si dát třeba smažené olomoucké tvarůžky.

Pokud jde o přílohy, na výběr jsou bramborové hranolky, bramborový salát nebo domácí bramborové krokety. Je i bramborová kaše, takže záleží na Vás. A určitě nepřehlédněte brusinkový dip, domácí tatarskou omáčku, kečup nebo dip s bylinkami.

Biskupský pivovar má v pátek a v sobotu otevřeno od 11 do 23 hodin, v neděli od 11 do 22 hodin.

- Naši partneři -
Předchozí článekKlasika, filmové melodie, jazz i vlastní tvorba – takový byl první letošní „Multižánr“
Další článekLITOMĚŘICKO: Kam o víkendu na Litoměřicku
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno