Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNovým ředitelem technických služeb se stal Vítězslav Votruba

Novým ředitelem technických služeb se stal Vítězslav Votruba

Litoměřice – Technické služby města (TSM) Litoměřice mají nového ředitele. Z pěti kandidátů v druhém kole výběrového řízení vzešel jako vítěz dosavadní provozní ředitel TSM Vítězslav Votruba (na snímku vlevo), který od pondělí 6. března ve funkci vystřídá Iva Elmana.

O výsledku rozhodla široká komise, v níž byli přítomni zástupci městské koalice i opozice, vedoucí odborů, s nimiž TSM přicházejí do styku, ale třeba i místostarostka Štětí nebo ředitel Roudnických městských služeb.

„Pan Votruba nás přesvědčil svou koncepcí rozvoje TSM i osobní prezentací. Výhodou byl určitě i fakt, že v TSM již přes rok pracuje a dobře zná tamní prostředí,“ sdělil litoměřický místostarosta Petr Panaš.

Autor: Radim Tuček

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -