Pátek, 26 dubna, 2024
5.9 C
Litoměřice
DomůSportProběhla první schůzka obnoveného fanklubu Lovců

Proběhla první schůzka obnoveného fanklubu Lovců

Lovosice – V sobotu před extraligovým zápasem Lovců a Frýdku-Místku proběhla v Hospůdce hala Chemik první oficiální schůzka obnoveného fanklubu Lovců.

Za účasti více jak dvou desítek fanoušků na ní skupina příznivců probrala historii fanouškovské základy a především její budoucnost. Pro fanklub bylo sobotní setkání ustanovujícím setkáním s novým začátkem před blížícím se play-off.

Hlavní náplní byla společná diskuze a návrhy na zlepšení činnosti fanklubu a spolupráce s klubem. Důležitým bodem schůze byla také volba vedení fanklubu. Jednomyslně byli v rámci schůzky odhlasováni:

předseda – Miroslav Otta
místopředseda – Pavel Cífka
člen – Zdeněk Záleský
pokladník – Marie Pettingerová

„Jsem moc rád, že ustanovující schůze fanklubu přinesla jednak hojnou účast, ale především spoustu nových návrhů a myšlenek, jak společně podpořit naše Lovce,“ řekl po schůzce nově zvolený předseda fanklubu Miroslav Otta.

Jedním z dalších bodů na programu schůze byla také otázka náboru nových členů. Fanklub by tímto rád znovu oslovil a nadále nabídl možnost se přidat všem fanouškům, přičemž se nejedná pouze o bubeníky, ale o všechny příznivce, kteří mají chuť jakkoliv podpořit extraligový celek v jeho boji o medaile.

Máme zájem o každého fanouška, který se chce podílet na rozvoji fanklubu a podpoře našich kluků. Proto bude již hodinu před začátkem každého domácí utkání v Hospůdce hala Chemik přítomen zástupce vedení fanklubu, u kterého bude možné se jako nový člen do fanklubu přihlásit,“ potvrzuje Miroslav Otta a dodává: „těší nás pozitivní zájem a přístup fanklubu v posledních týdnech. V tomto nastoleném trendu chceme rozhodně pokračovat a Lovce podporovat, abychom tak společně došli k vytouženému snu v podobě ligové medaile.“

Aktivitu fanklubu vítá také samotné vedení klubu Lovci Lovosice, jak potvrzují slova Lucie Kantůrkové, PR zástupce klubu: „Dlouhodobě se snažíme o posun ve všech činnostech, které v rámci našeho klubu děláme a jsme si vědomi, že sportovního cíle není možné dosáhnout bez podpory našich fanoušků. Máme velkou radost z aktivity, která v tomto směru ze strany našeho fanklubu proběhla a už teď je jasné, že bez jejich přispění bychom v této sezóně nemohli dosáhnout tak skvělých výsledků, které na svém kontě extraligový tým v současnosti má. Naplno se podpora fanklubu projevila například v rámci těžkých venkovních střetnutích v Jičíně a především v Brně. V obou těchto zápasech nám příznivci vytvořili takřka domácí prostředí a my jim za to můžeme jen poděkovat. Budeme velmi rádi, pokud se nám bude společně dařit i nadále a krok po kroku kráčet za cílem, který jsme si pro letošní sezónu po sportovní stránce vytýčili. A tím je získat pro Lovosice po dlouhých osmi letech další extraligovou medaili.“

Zástupce fanklubu lze kontaktovat přímo na FB stránce fanklubu, na emailu/telefonu níže nebo osobně vždy hodinu před začátkem každého domácího utkání přímo v Hospůdce hala Chemik.

Kontakt na fanklub Lovci Lovosice:
FB @fanklublovci
Předseda: Miroslav Otta – email: Mirek.Otta@email.cz, telefon: 604 169 705

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -