Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůKulturaKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

LitoměřickoVíkend je tu a spolu s ním i naše pozvánka, kam vyrazit. I poslední únorový víkend je na Litoměřicku co dělat. Vydat se můžete třeba za dobrým vínem, nebo si užijte zřejmě jeden z posledních letošních masopustů.

V Knihovně Karla Hynka Máchy v Litoměřicích se bude v sobotu 25. února od 9.30 cvičit jóga s předškolními dětmi. Základy jógy zábavnou formou vede Alice Vaverka Králíková.

V Úštěku se v sobotu 25. února od 9 do 11 hodin koná Knižní bazárek. Akce proběhne v malé zasedací místnosti městského úřadu a rozhodně přijďte. K mání budou knihy již za symbolickou 1 Kč! Akce je charitativní a veškerý výtěžek poslouží k pořízení nového kostelního zvonu do úštěckého kostela sv. Petra a Pavla. Podrobnosti jsou ZDE.

V Třebenicích se v sobotu koná druhý ročník Třebenického koštu. Letos na něj dorazí deset vinařů – a to nejen z Třebenic, ale také z Velkých a Malých Žernosek a z Roudnice nad Labem. Akce začne v pravé poledne a skončí ve 20 hodin. V ceně vstupného (100 Kč) je degustační sklenička. Podrobnosti jsou TADY.

V Libochovanech si v sobotu užijí masopustní veselení. Do průvodu, který bude obcí procházet od 14 hodin, jste srdečně zváni. Pro špalír masek je připraveno zhruba 7 zastávek s občerstvením, poté se vrátí do dvora obecního úřadu. Následuje masopustní zábava s kapelou Camna. Podrobnosti jsou TADY.

V neděli 26. února se běžte rozhýbat do Sportovní haly v Třebenicích. Od 9 hodin se ta bude hrát turnaj v ping – pongu. Soutěžit mohou už děti od deseti let, ženy i muži. Na místě je možnost zapůjčení pálky zdarma.

Úvodní foto: ilustrační, J+J Bradovi

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -