Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůKulturaZačal předprodej vstupenek na Tržnici Zahrady Čech

Začal předprodej vstupenek na Tržnici Zahrady Čech

Litoměřice – 35. ročník jarní prodejní výstavy Tržnice Zahrady Čech se blíží. Na litoměřickém výstavišti bude probíhat od středy 5. do neděle 9. dubna. Předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu už začal! Pokud si lístky koupíte teď, výrazně ušetříte.

Lístky si můžete pořídit on-line ZDE nebo si je vyzvedněte osobně na recepci Hradu Litoměřice (Tyršovo náměstí 68). Recepce je v provozu každý všední den od 9 do 17 hodin.  Předprodej potrvá až do 4. dubna.

Výstava Tržnice Zahrady Čech nabídne návštěvníkům oblíbený tradiční sortiment jako je sadba, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, potraviny, přírodní léčiva a řadu dalšího. První jarní výstava je zaměřena na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Samozřejmostí je bohatý kulturní program s živou muzikou  a soutěžemi o ceny.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -