Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloV LOVO Divadle se bude hledat Dokonalý partner

V LOVO Divadle se bude hledat Dokonalý partner

Lovosice – LOVO Divadlo v Lovosicích bude tento pátek 24. února od 20 hodin hostit divadelní představení z dílny litoměřického souboru Vanabí. Konkrétně šedesát minut trvající komedii s názvem DOKONALÝ PARTNER.

Milé ženy, určitě se ptáte, co a kdo je ,,dokonalý partner“. Existuje vůbec ,,dokonalý partner“? Dnes, v jednadvacátém století není lehké býti ženou. Konkurence je silná a nabídka mužských partnerů je slabá. Přišel okamžik, abyste řekly dost! Milé ženy, vy už nemusíte souhlasit s průměrností! Vy si zasloužíte od života to nejlepší! Potom, co jste zažily dosud, si vy, ženy, zasloužíte dokonalost!

Lístky na představení koupíte v Informačním centru města Lovosice nebo on-line ZDE. Lístek stojí 150,- Kč.

Soubor Vanabí se skládá z amatérských i profesionálních herců, kterým umožňuje dělat to, co je baví. Soubor už má na svém kontě řadu velmi úspěšných inscenací.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -