Pátek, 19 dubna, 2024
3.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSvobodná základní škola pořádá Dny otevřených dveří

Svobodná základní škola pořádá Dny otevřených dveří

Litoměřicko – Svobodná základní škola o. p. s. – první škola waldorfského typu v Ústeckém  kraji – pořádá Dny otevřených dveří.  Do školy se můžete přijít podívat ve středu 22. února a ve středu 22. března, vždy od 15 do 17 hodin. Dny otevřených dveří probíhají paralelně v obou budovách, ve kterých škola sídlí.

Pokud se ohlásíte předem na e-mailové adrese zastupce@svobodnazs.cz, můžete v dopoledních hodinách navštívit výuku.

První stupeň Svobodné základní školy sídlí v Třebušíně (čp.115) na Litoměřicku, druhý stupeň se učí v Jarošově ulici (čp. 494/23)  v Litoměřicích.

V rámci Dnů otevřených dveří si můžete prohlédnout prostory školy a seznámit se s pedagogy i s principy waldorfské pedagogiky.

Svobodná základní škola ctí individuální rozvoj dítěte s ohledem na jeho vlohy a nadání tak, aby nalezlo v životě své plnohodnotné místo. Škola hodnotí slovně a vede děti ke svobodě a  zodpovědnosti. Cizí jazyky od první třídy jsou samozřejmostí, ve škole funguje školní družina i školní klub.

Škola ctí tradice a přirozené rytmy roku a úzce spolupracuje s rodiči.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -