Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřický Spolek na ochranu zvířat nabízí kočky k adopci

Litoměřický Spolek na ochranu zvířat nabízí kočky k adopci

Litoměřice – Už pět let funguje v Litoměřicích Spolek na ochranu zvířat – parta nadšenců a milovníků němých tváří, která pomohla najít domov už osmi stovkám opuštěných koček. Stále je ale spousta těch, které zatím na svoje nové doma čekají. Tři takové kočky Vám v tomto příspěvku organizace představí.

Čertinka z Litoměřic od Labe, milá černá nenápadná kočička. Která tu trošku zapadá mezi ostatními, přitom je milá, hraje si, zvyknutá na kočičky i pejska.
Vhodná i do domku se zahrádkou, klidné místo, bezpečné je samozřejmností.
Líbí se vám? Zlepšete si karmu, adopcí černého štěstí.

Martinka bíločerná (stáří 1 rok) a Pávinka černá (staří 1-2roky)
AKUTNÍ SPOLEČNÁ ADOPCE
Martinka s Pávinkou se k nám dostaly jako kočičí bezdomovkyně, které žily u hřbitova v Liběšicích bez jakékoliv péče a stravy. Jelikož byly bez lidské společnosti, tak nebyly zvyklé na mazlení a kontakt. Martinka je již mazlík, který po zvyknutí na člověka sama skáče na klín a chce mazlit. Pávinka nevyhledává nosení v náruči, ale nechá se pomazlit a je to holka upovídaná. Má očičko po úrazu, které jsme zaléčili a nyní stačí jen kápnout do očička kapičku na zvlhčení. Obě jsou kastrované a odčervené. Kočičky mají v sobě velkou oporu a proto hledáme společný domov, když se chvilku nevidí, tak pláčou. Můžou jak do domku s přístupem ven (na bezpečném místě), ale paradoxně se venku moc nezdrží a upalují domu, anebo do bytu.

V případě zájmu o některou kočičku kontaktujte paní Novotnou – 607 978 357

Adopční dotazník najdete ZDE.

Spolek bude vděčný za jakýkoliv příspěvek na transparentní účet 2001169405/2010 a přivítá i materiální pomoc. Hlavně stelivo, krmivo a dezinfekční prostředky.



- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -