Čtvrtek, 18 dubna, 2024
4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tentokrát zve na řízek nebo na vdolečky s povidly

Gastrocentrum Pohoda tentokrát zve na řízek nebo na vdolečky s povidly

Litoměřice Nestíháte přes týden vařit a nechcete se stravovat ve fast foodu? Nechte to na litoměřické Gastrocentrum Pohoda! Každý všední den tady vaří pět hlavních jídel a jednu polévku. Naobědváte se za 88,- Kč.

V pondělí 20. února přijďte na křenovou omáčku s uzeným masem a knedlíkem nebo na guláš s těstovinami. K mání budou také opečené škubánky s mákem a ovocný kompot. Čevapčiči s bramborem je klasika, která nezklame. A pokud si hlídáte linii, sáhněte po salátu s kozím sýrem a mandlovými lupínky – překvapí Vás! Pondělní polévka je uzená s rýží.

V úterý 21. února je tahounem nabídky vepřový řízek s bramborovou kaší a těstovinový salát s kuřecím masem. Pro fandy české klasiky a zároveň sladkých jídel  je připraven rýžový nákyp.  Budou i halušky se zelím a slaninou. A pokud jste si do teď nevybrali, přijde Vám vhod Litoměřická směs s rýží. Úterní polévka je hrachová s houskou.

Ve středu 22. února je v nabídce koprová omáčka s vařeným vejcem a knedlíkem. Nebo vsaďte na naháče z Vysočiny – vepřový plátek plněný směsí z mletého masa a koření. Zapečené brambory se smetanou, česnekem, zeleninou a sýrem určitě také nezklamou. Bude i frankfurtská pečeně s těstovinami a samozřejmě salát – ve středu si můžete dát ledový salát s hermelínem a granátovým jablkem. Středeční polévka je ovarová s kroupami.

Ve čtvrtek 23. února je polévka hovězí zeleninová s játrovými noky. Tahounem čtvrteční nabídky je holandský řízek s bramborou kaší a krůtí maso na paprice s knedlíkem. Své příznivce si ale určitě najde také játra na slanině s rýží. Jednoduchou českou klasiku ve čtvrtek zastupuje zeleninové lečo s uzeninou a bramborem. V nabídce salátových jídel je ve čtvrtek zdejší vyhlášený Cézar salát.

V pátek 24. února přijďte na bavorské vdolečky s povidly a tvarohem. Pokud sladkému neholdujete, zkuste kuřecí špíz se zeleninou a bramborem. Fandy české klasiky v pátek potěší rajská omáčka s hovězím masem a knedlíkem. Pokud jste si do teď nevybrali, vsaďte na rizoto z kuřecího masa se sýrem.  V sekci salátových jídel bude tentokrát ledový salát s tuňákem a vejcem. Páteční polévka je zelná s klobásou.

Výdej obědů probíhá od 10.30 do 14 hodin. Gastrocentrum Pohoda najdete v Litoměřicích, v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí.

Podrobnosti si můžete přečíst TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -