Pátek, 26 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemV Caffé Říp mají snídaně, hotovky i minutky

V Caffé Říp mají snídaně, hotovky i minutky

Roudnice nad Labem – Caffé Říp, které je součástí Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem, má svým návštěvníkům rozhodně co nabídnout. Můžete tady posnídat, poobědvat i povečeřet. Snídaně se podávají od 9 do 11 hodin, minutky z jídelního lístku už od 10 hodin. Každý den je navíc jiný výběr hotovek, které uspokojí i ty nejnáročnější strávníky.

Dnes – ve středu 15. února – si můžete na snídani v Řípu dát  palačinku s ovocným krémem a šlehačkou, míchaná vejce na cibulce nebo francouzský toast s javorovým sirupem.

K obědu si dejte slepičí vývar s nudlemi a jako hlavní chod Míchaný salát s červenou řepou a řeckým sýrem. Nebo vsaďte na kuřecí závitek plněný slaninou a hermelínem s dýňovým pyré, bude určitě fantastický. A pokud chcete ušetřit, objednejte si výhodné menu. Za 215,- Kč dostanete slepičí vývar s nudlemi, kuřecí závitek plněný slaninou a hermelínem s dýňovým pyré i nealkoholický nápoj z dílny Budvaru a Mattoni – Birgo.

A jestli se chcete dobře najíst a zbytečně neriskovat, dejte si nějakou minutku z běžného jídelního lístku. V Řípu Vám připraví maso dle Vašeho výběru a k tomu libovolnou omáčku – hříbkovou, švestkovou i tu ze zeleného pepře. Mají i smažený sýr a hranolky nebo hříbkové risotto s vepřovou panenkou a parmazánem.

Podrobnosti a kompletní nabídku najdete ZDE.

Fotografie jídel jsou ilustrační – z archivu Caffé Říp.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -