Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Litoměřicích bude poprvé zpívat zpěvačka DASHA

V Litoměřicích bude poprvé zpívat zpěvačka DASHA

Litoměřice – Ještě několik vstupenek je k mání na středeční koncert jedné z neobsazovanějších českých muzikálových hereček a zpěvaček, která v Litoměřicích vystoupí úplně poprvé. DASHA zapívá v Kulturním a konferenčním centru 15. února, koncert začíná v 19 hodin.

Vystupovat bude s s kapelou Pajky Pajk a Epoque Quartet. Vstupenky se dají koupit z pohodlí domova – ZDE.

DASHA trvale spolupracovala s Karlem Gottem, který o ní říkal, že zpěvačka s takovým hlasem se rodí jednou za sto let. Účinkovala také v řadě televizních pořadů např. TýTý, Královny popu v opeře, Robin Hood aneb Cesta ke slávě, To byl náš hit, StarDance… když hvězdy tančí.

Ve svém novém koncertním programu Dasha prezentuje své oblíbené skladby všech žánrů od popu přes funky, soul až k muzikálovým melodiím včetně několika ukázek z alba „Konečně,“ které jí v roce 2017 pokřtil sám Karel Gott.

Dokonalý hudební zážitek zaručuje mimo jiné i hudební doprovod skupiny Pajky Pajk v čele s Martinem Kumžákem a smyčcové těleso Epoque Quartet.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -