Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceBurza škol představí litoměřické základní školy

Burza škol představí litoměřické základní školy

Litoměřice – Seznámit se litoměřickými základními školami ještě před zápisy do 1. tříd a vybrat pro předškoláka tu nejvhodnější. Takovou možnost nabídne Burza škol, která se uskuteční ve čtvrtek 16. února od 15 do 17 hodin v prostorách Hradu Litoměřice.

Prezentaci připravuje ve spolupráci s litoměřickými základními školami Mateřská škola Litoměřice. Na místě budou také odborníci z řad pedagogů, kteří rodičům nastávajících prvňáků odpoví na otázky spojené se začátkem základního vzdělávání. Přítomen bude rovněž zástupce z Pedagogicko-psychologické poradny.

Zápisy do prvních tříd litoměřických základních škol proběhnou ve dnech 18. a 19. dubna. Do prvních tříd základních škol se zapisují děti, které do 31. srpna 2023 dovrší šestý rok věku. Rodiče mohou letos v Litoměřicích své děti zapisovat na osm základních škol, do šesti spadající pod město a dvou soukromých.   

Prezentace na Burze škol:  
ZŠ Na Valech
ZŠ Boženy Němcové
ZŠ Masarykova
ZŠ U Stadionu
ZŠ Havlíčkova
ZŠ Ladova
Lingua Universal s. r. o.
Základní umělecká škola

Doprovodný program a prezentace:
Knihovna Karla Hynka Máchy
Dům dětí a mládeže Rozmarýn, Technický klub
Pedagogicko-psychologická poradna
a mateřské školy Lipová, Beruška a Pohádka

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -