Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLingua Universal zve budoucí prvňáčky na zkoušku do lavic

Lingua Universal zve budoucí prvňáčky na zkoušku do lavic

Litoměřice – Máte doma předškoláka, se kterým odpočítáváte dny do zápisu? Přijďte v úterý 14. února společně na akci s názvem „Prvňáčkem nanečisto.“ Od 15 hodin ji pořádá Základní škola Lingua Universal.

Na budoucí prvňáčky čeká ukázková hodina ve třídě s jejich budoucí paní učitelkou, zatímco rodiče se mohou s vedením školy pobavit o všem, co je ohledně studia jejich dětí zajímá.

Soukromá Základní škola Lingua Universal Litoměřice je moderně vybavená, pohodová škola s malým kolektivem dětí ve třídách. Ke každému žákovi je tudíž možné přistupovat individuálně. Učitelé vědí, co dítě baví a v čem je nadané a mohou ho v tom podporovat. Škola úzce spolupracuje s rodiči a má skvělé zázemí – dětem nabízí i volnočasové kroužky. Samozřejmostí je tu rozšířená výuka cizích jazyků – mnoha absolventům znalosti z Lingui vystačí na celou střední školu!

Podrobnosti jsou TADY.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -