Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiPřihlaste děti na letní tábor do Věšína!

Přihlaste děti na letní tábor do Věšína!

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn od pondělí 13. února přijímá přihlášky na letní tábor do Věšína v okrese Příbram – tato lokalita se v loňském roce osvědčila. Tábor bude probíhat v termínu od 16. do 28. července. Téma tábora je letos „záchrana světa s legendami.“

Tábor je určený dětem od 6 do 17 let. Ubytování ve zrekonstruovaných chatkách. Celý tábor je oplocen a v okolí jsou krásné brdské lesy.

Na děti čeká celotáborová hra, výlety, koupání, tvoření, stezka odvahy, letní kino a všechno ostatní, co ke správnému táboru patří.

Cena: 9 000,- (v ceně je zahrnuto ubytování, doprava, pedagogický a zdravotní dozor, strava 5x denně, pitný režim, odměny, tvoření, výlet…)

Spolu s přihláškou je potřeba uhradit zálohu ve výši 4.000,- Kč. Zbytek peněz je potřeba uhradit do 18. května.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -