Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceValentýnské menu tradičně podává i LOVO Café!

Valentýnské menu tradičně podává i LOVO Café!

Lovosice – Tip na romantický valentýnský večer má pro všechny zamilované dvojice také kavárna LOVO Café v přízemí Centra kultury Lovoš v Lovosicích. V úterý 14. února v době od 17 do 21 hodin tady budou podávat valentýnské menu. Na výběr máte ze dvou variant.

MENU A: Bruselská paštika s brusinkovým želé, opečené plátky mandlí a babiččin rohlíček (89,- Kč), Rib eye steak, omáčka z pomerančového pepře, plněný brambor s česnekovým cream fresh  a parmezánem,  fazolky ve slaninovém kabátku (339,- Kč)

MENU B: Kornoutky z uzeného lososa s tzatziki na salátku z rukoly s citronem (109,- Kč), kuřecí roládka plněná pancettou a sušenými rajčaty s mozarellou, bramborovo-dýňové pyré, máslovo – bylinkové žampiony (239,- Kč)

Dezert je pro obě varianty menu stejný – valentýnské srdíčko (59,- Kč)

Celková cena menu A: 450,- Kč, menu B: 380,- Kč

Objednávky a rezervace možné na telefonním čísle: 773 067 361. Kapacita omezena!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -