Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZaměstnanci Diecézní charity Litoměřice pojedou do Mongolska

Zaměstnanci Diecézní charity Litoměřice pojedou do Mongolska

Litoměřice – Diecézní charita Litoměřice už několik let pomáhá také v Mongolsku, ve kterém  realizuje a podporuje program pomoci proti chudobě.

 Diecézní charita Litoměřice v Mongolsku spolupracuje hned s několika partnerskými organizacemi. Teď se ovšem pracovníci charity z litoměřické diecéze vydají do Mongolska osobně. Jejich úkolem bude mimo jiné zmapovat potřeby chudých rodin, a to zejména v oblasti přístupu k energiím, pitné vodě a potravinám.

„Výprava našich pracovníků obnáší spoustu připrav  – od zajištění víza do Mongolska, komunikaci s imigračním úřadem a mongolským velvyslanectvím, po naplánování bezpečné cesty.  Nezapomínáme ani  na očkovací schéma, které je vhodné absolvovat,“ uvedla ředitelka Diecézní Charity Litoměřice, Karolína Wankovská.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -