Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůKulturaUžijte si valentýnské menu a předpremiéru romantického filmu!

Užijte si valentýnské menu a předpremiéru romantického filmu!

Roudnice nad Labem – Jak budete se svojí drahou polovičkou trávit Valentýna? Využít můžete třeba nabídku restaurace Caffé Říp, která je součástí Kulturního domu. V úterý 14. února se tady bude podávat romantická večeře, po které se můžete přesunout rovnou do kina na předpremiéru filmu pro zamilované s názvem „Láska podle plánu.“

Cena romantické večeře je 1.750,- Kč. V ceně je večeře pro dva, láhev vína, dvě vstupenky do kina a popcorn. Večeře se bude podávat v 17 hodin. Těšit se můžete na předkrm, polévku, hlavní chod a dezert.

Jako předkrm se bude podávat pečená červená řepa s kozím sýrem, ořechy a rukolou. Polévka bude krémová – konkrétně krém z pečeného česneku.  Hlavní chod slibuje grilované kachní prsíčko na dýňovém pyré s pošírovanou hruškou. Sladkou tečku obstará Limetkový cheesecake s malinovým přelivem. K tomu láhev roudnického vína ze sortimentu restaurace – dle vlastního výběru.

Po jídle se přesunete na předpremiéru filmu do kina, které se nachází v Kulturním domě Říp. Film je s českými titulky. Romantická komedie „Láska podle plánu“ je od producentů filmu „Deník Bridget Jonesové“ a „Láska nebeská.“

Romantickou večeři s předpremiérou filmu si musíte zakoupit dopředu. Udělat je to možné z pohodlí domova – ZDE. Na místě v den akce to nebude možné.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -