Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůObceTerezínVysoká škola aplikované psychologie pořádá Den otevřených oken

Vysoká škola aplikované psychologie pořádá Den otevřených oken

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá ve čtvrtek 26. ledna od 18 hodin on-line setkání pro všechny případné zájemce o studium. Tzv. „Den otevřených oken“ absolvujete klidně odkudkoliv. Stačí připojení k internetu.

Vysoká škola aplikované psychologie zájemcům nabízí tříletý bakalářský studijní obor „Personální a interkulturní management.“ Obor je zaměřen na manažerskou psychologii, interkulturní psychologii a personální management. Je možná denní i kombinovaná (dálková) forma studia. Přijímací řízení probíhá bez přijímacích zkoušek. Navíc je stále možné podat přihlášku a nastoupit studium ihned – ještě do aktuálního prvního ročníku.

Součástí profesně zaměřeného studijního programu je absolvování pracovních stáží a praxí, které zvyšují možnosti uplatnění absolventů na trhu práce.

Pokud na studium nespěcháte, a bylo by pro Vás relevantní až v příštím roce, využijte Dne otevřených dveří, který škola pořádá v pondělí 13. února od 16 hodin.

DEN OTEVŘENÝCH OKEN je na facebooku ZDE.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ najdete TADY.

v
- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -