Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemPodřipská škola Vás připraví na přijímačky z češtiny!

Podřipská škola Vás připraví na přijímačky z češtiny!

Roudnice nad Labem – Chystáte se na některý z maturitních oborů roudnické Podřipské školy a obáváte se přijímacích zkoušek z českého jazyka?  Nemusíte! Jděte štěstí naproti a zúčastněte se ve čtvrtek 26. ledna v 15 hodin organizované přípravy, na které Vám poradí se vším důležitým.

Setkání je pro všechny uchazeče o studium na Podřipské škole zdarma. Bude mít zhruba dvě a půl hodiny. Pedagogové Vám poradí, na co se při přípravě na přijímací zkoušky zaměřit a čemu se naopak vyhnout.

Přijímací zkouška z češtiny a z matematiky činí v rámci přijímacího řízení 60% Vašeho celkového úspěchu, proto téhle možnosti v každém případě využijte. Rezervace je nutná! Stačí kliknout ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

Podřipská škola aktuálně nabízí tyto maturitní obory: Obchod, Cestovní ruch a kombinované lyceum Střední21.

Studujte školu, která Vás posune dál! V bezpečném prostředí a v přátelské atmosféře.

Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -