Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyDámské zimní boty 2023 - jak vybrat ty nejlepší?

Dámské zimní boty 2023 – jak vybrat ty nejlepší?

Pokud ještě nemáte koupené zimní boty, je nejvyšší čas to napravit. Na následujících řádcích vám povíme, podle jakých kritérií dámské zimní boty vybírat, aby byly nejen pohodlné, ale také vysoce módní. Čtěte a inspirujte se!

Jaké vlastnosti by měly mít trendy dámské zimní boty?

Kvalitní dámské zimní boty by měly mít především dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také by měly být voděodolné a větruvzdorné. Díky zmíněným vlastnostem budou vaše chodidla v suchu a v teple za každého počasí. Výhodou je i to, budou-li vaše zimní boty dámské oděruodolné. Další užitečnou vlastností je prodyšnost zimní obuvi. Chodidla by měla být v obuvi v teple, ale také by měla tzv. dýchat. Zkuste vsadit na kvalitní boty s funkční membránou. Ta odvede vlhkost od vašich chodidel a zajistí vám vysokou míru komfortu v jakékoli situaci. Boty na zimu by pak měly mít i trendy odstín.

Jaké barvy, motivy a vzory by měla mít naše zimní obuv?

V letošním roce budete trendy v zimní obuvi v přírodních či v pastelových barevných odstínech. Krémové, zelené i oříškové zimní boty pro ženy tak budou dobrou volbou. Vsadit však můžete i na starou dobrou černou či bílou klasiku. Černé i bílé boty mají tu výhodu, že jsou elegantní a z módy nevychází. Dámské zimní boty v zmíněných barvách pak lehce sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Trendy budou ty zvířecí. Zvolit můžete např. dámské zimní boty v imitaci hadí kůže.

Z jakých materiálů si zvolit dámské zimní boty?

Zaměříme-li se na materiály, budou v letošní sezóně v kurzu ty přírodní. Zimní boty pro ženy z přírodní kůže mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také pohodlné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým značkám. Ženy tak mají z čeho vybírat. Kožené boty jsou také velmi odolné. Pokud o ně budete dobře pečovat, mohou vám sloužit mnoho let. Do vaší výbavy si určitě obstarejte kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu či gel.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -