Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloV Divadle Karla Hynka Máchy bude Smích zakázán!

V Divadle Karla Hynka Máchy bude Smích zakázán!

Litoměřice – Lucie Zedníčková, Anna Kulovaná a Libor Jeník se na Vás těší v úterý 17. ledna od 19 hodin na jevišti Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích, kde budou hrát komedii o netradičním milostném trojúhelníku. Představení nese název „Smích zakázán!“

Lístky se dají koupit kliknutím ZDE.

Komedie chorvatského autora Miro Garvana v režii Lukáše Buriana Vás bude zaručeně bavit. Hra obdržela v roce 2004 Cenu Marina Držiče, kterou uděluje chorvatské ministerstvo kultury.

Osmačtyřicetiletý muž po pět let podváděl svoji ženu s dvaatřicetiletou milenkou. Ta se s ním rozešla a s ním už není doma k vydržení. Manželka se tedy snaží milenku přinutit, manželovi za zády, aby ho vzala zpátky. Pod pohrůžkou vydírání milenka ustupuje, ale je s nudným a lakomým mužem nespokojená. Vše se nicméně zdá být v pořádku, až do doby, než se milenka zamiluje do jiného muže a žádá manželku o radu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -