Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemV Roudnici začal svoz vysloužilých vánočních stromků

V Roudnici začal svoz vysloužilých vánočních stromků

Roudnice nad Labem – Roudnické městské služby zahájily svoz starých vánočních stromků. Stačí je volně postavit k nádobám na odpad a v průběhu celého ledna budou nákladním automobilem průběžně odváženy k dalšímu zpracování.

Volně před dům, na schody, vozovku, ani jiná místa určená k pohybu vozidel i chodců však rozhodně nepatří. Děkujeme, že je ve většině případů umisťujete pouze ke kontejnerovým stáním a tak, aby co možná nejméně znečišťovaly veřejná prostranství.

S objemným či nebezpečným odpadem, nepatřícím do běžných nádob na komunální i tříděný odpad, můžete navštívit sběrný dvůr Hostěraz. Vánoční stromek je však výjimkou, se kterou byste zbytečně trávili čas transportem i čekáním na osobní předání.

Zdroj: Oficiální facebooková stránka města Roudnice nad Labem

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -