Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemROUDNICE N.L.: Nejen senioři si v Kulturním domě Říp užili „Silvestr nanečisto“

ROUDNICE N.L.: Nejen senioři si v Kulturním domě Říp užili „Silvestr nanečisto“

VIDEO: V Roudnici nad Labem konec roku začali slavit už v pátek 30. prosince. V Kulturním domě Říp se totiž konal oblíbený Silvestr nanečisto – taneční večer určený především seniorům.
K tanci a poslechu hrála kapela Evergreen a vystoupili také dva vzácní hosté. Miluška Voborníková, hvězda divadla Semafor, dorazila podle plánu a zazpívala své nejznámější hity. Karla Štědroně musel kvůli nenadálé nemoci nahradit Josef Štágr.
Kromě hudby a pořádné porce zábavy senioři v Kulturním domě Říp dostali také welcome drink a pohoštění. Podával se řízek s bramborovým salátem a jablečný štrúdl. Rozloučení se starým rokem se i díky tomu povedlo na jedničku s hvězdičkou.
Došlo samozřejmě také na novoroční přání. Kromě zdraví si všichni dotázaní přejí klidný a pohodový rok bez katastrof a problémů.
Tančit se bude v Kulturním domě Říp i v novém roce. A pobaví se při tom všechny věkové kategorie. V sobotu 18. února si na své přijdou děti, pro které je připraven Karneval s hudebním divadlem Hnedle Vedle. Dospělí by měli co nejrychleji oprášit plesové róby a obleky.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -