Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKlub českých turistů Litoměřice pořádá Novoroční výstup na Radobýl

Klub českých turistů Litoměřice pořádá Novoroční výstup na Radobýl

Litoměřice – Vyšlápněte si na Nový rok na Radobýl! Tradiční výstup na tento vrchol Českého středohoří se letos koná už po osmapadesáté. V době od 9 do 13 hodin budou navíc členové Klubu českých turistů u paty kopce rozdávat Novoročenky na památku. Start pochodu je individuální.

Doporučená trasa je od žel. zastávky Cihelna, přejít závory a navázat na žlutou turistickou značku. Do cíle to jsou necelé 3 km. Možno též od žst Žalhostice po žluté turistické značce, i po silnici z Ltm směr Michalovice.

Turistické hůlky, nesmeky a dobrou náladu s sebou! Přijďte oslavit začátek roku pohybem na čerstvém vzduchu, povídáním s přáteli a krásnými výhledy na kopečky Českého středohoří!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -