Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůKulturaROUDNICE N..L.: Podzimní taneční sezónu zakončil Vánoční ples

ROUDNICE N..L.: Podzimní taneční sezónu zakončil Vánoční ples

VIDEO: Poslední sobotu před Vánocemi se v Roudnici nad Labem plesalo. Svátečně vyzdobený sál Hotelu Koruna hostil totiž Vánoční ples Taneční školy Lady Motyčkové, která tak se svými kurzisty a příznivci stylově zakončila letošní podzimní sezónu.
Mistr etikety Ladislav Špaček sice podle svých slov netančí, ale pro všechny krále a královny tanečních parketů má celou řadu užitečných rad, díky kterým mohou být doslova za hvězdy večera. A kdyby je snad náhodou někdo všechny nepochytil, poradí kniha. Odborník na etiketu jich napsal už přes třicet.
Na Vánoční ples do Hotelu Koruna s manželkou dorazil také starosta města Roudnice nad Labem František Padělek, o kterém je známo, že je výborný tanečník. Absolvoval dokonce pokračovací taneční kurz pro dospělé, takže se na parketu jen tak něčeho nezalekne.
Taneční kurzy Lady Motyčkové jsou v Roudnici nad Labem vyhlášené a je o ně stále obrovský zájem. Pokračovacích tanečních kurzů se studenti dokonce sami dožadují. V novém roce ovšem začnou také oblíbené Tančírny pro širokou veřejnost.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -