Středa, 24 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKino Máj hraje i na Štědrý den

Kino Máj hraje i na Štědrý den

Litoměřice – Zkraťte si letos čekání na Ježíška v litoměřickém Kině Máj! V sobotu 24. prosince nabídne malým i velkým divákům rovnou dva filmy. V 9.30 se promítá animovaný film KOCOUR V BOTÁCH: POSLEDNÍ PŘÁNÍ a o dvě hodiny později (v 11.30) česká pohádka NEJVĚTŠÍ DAR.

KOCOUR V BOTÁCH: POSLEDNÍ PŘÁNÍ je animovaná rodinná komedie, která nadchne děti i dospělé. Na plátně opět uvidíte sympatického Kocoura ze Shreka, který zjišťuje, že vlastní nerozvážností přišel už o osm ze svých devíti životů. A protože život obyčejné kočky domácí je ponižující, snaží se životy získat zpět.  Lístky na projekci si pořiďte z pohodlí domova ZDE.

NEJVĚTŠÍ DAR je česká pohádka  o boji dobra a zla v dobách, kdy zemi ovládali slovanští bohové. Zahráli si v ní Bolek Polívka, Zuzana Slavíková, Jiří Dvořák, Petr Čtvrtníček a mnoho dalších.Jedná se o pohádku v klasickém stylu, která se bude líbit hlavně menším dětem, kterým přiblíží (mimo jiné) koloběh ročních období. Lístky na projekci jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -