Sobota, 20 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceÚředníci Městského úřadu Lovosice získali bronzové ocenění 

Úředníci Městského úřadu Lovosice získali bronzové ocenění 

Lovosice – Svaz měst a obcí České republiky udělil dne 9. 12. 2022 v rámci projektu ESO (Efektivní řízení rozvoje obcí jako základní předpoklad efektivnosti výkonu veřejné správy a poskytování veřejných služeb z úrovně obcí) ocenění Městskému úřadu Lovosice.

Předmětem projektu ESO je dosažení vyšší odborné kvalifikace zastupitelů a zaměstnanců územních samosprávních celků v odborných agendách výkonu veřejné správy.

Více než 15 % úředníků Městského úřadu Lovosice absolvovalo vzdělávací aktivity v rozsahu vyšším než 40 hodin, úřad tak dosáhl na bronzové ocenění. Oficiálního předání se v hotelu Clarion Congress Praha účastnil tajemník městského úřadu Ing. František Budský, MPA.

„Vzdělání pro úředníky probíhalo formou e-learnigového, prezenčního a on-line vzdělávání. Úsporu provozních nákladů na vzdělávání díky projektu odhaduji minimálně na 270 000,- Kč. Velice si cením snahy úředníků pracovat na vlastním rozvoji, díky němuž poskytujeme klientům úřadu kvalitnější služby“, uvedl tajemník úřadu Budský.

Celorepublikový projekt ESO je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu zaměstnanost, který na něj uvolnil téměř 80 milionů korun a z finančních prostředků státního rozpočtu České republiky ve výši téměř 19 milionů korun. Program je realizován od března 2020 do dubna 2023.

Zodpovídá: MÚ Lovosice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -