Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyA capella KrisKros v Roudnici nabídne koledy i popové vánoční písně

A capella KrisKros v Roudnici nabídne koledy i popové vánoční písně

Roudnice nad Labem – Máte pocit, že Vám vánoční shon, úklid, pečení a nakupování dárků přerůstá přes hlavu? Odpočiňte si v úterý 20. prosince v roudnickém Kulturním domě Říp! V 19 hodin zde začne Adventní koncert vokální hudební skupiny KrisKros.

A capella KrisKros vznikla v roce 2007 a za tu dobu absolvovala přes 400 koncertů u nás i v zahraničí. V roce  2009 získala první místo na soutěži duchovní hudby Canti veris Praga, o rok později první místo a cenu Grand Prix na soutěži populární hudby Prague Voices 2010, v roce 2012 si KrisKros přivezl ocenění za třetí místo na mezinárodní soutěži „A Cappella Contest Leipzig“ v Lipsku a speciální cenu skupiny Amarcord za nejlépe provedenou skladbu a cappella bez ozvučení (Jaroslav Křička, Původ ptactva). Svůj první album natočila kapela KrisKros už v roce 2009.

Do Roudnice nad Labem Krikros kvintet přijíždí s vánočním programem, kdy se zaposloucháte do krásných melodií koled i známých popových vánočních písniček. Nenechte si to ujít! Předprodej je cenově zvýhodněný.

Ukázky vánočních písní v podání kapely KrisKros jsou TADY.

Lístky na roudnický koncert se dají koupit kliknutím ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -