Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaKapela STEELFAITH pokřtí nové album

Kapela STEELFAITH pokřtí nové album

Lovosice – Předvánoční bonbónek pro fanoušky rockové muziky přichystala na pátek 9. prosince lovosická metalová kapela SteelFaith. Na sále bohušovické radnice pokřtí své nové album MMXXII, které vyšlo v srpnu letošního roku a boduje nejen u nás, ale i v zahraničních metalových hitparádách.

„Křest našeho prvního alba před šesti lety byl úžasný, lovosický kulturák praskal ve švech a atmosféra byla ohromující. Věříme, že se nám to podaří zopakovat,“ říká kytarista Jan Štok, který stál před 17 lety u zrodu kapely.

Kapela slibuje skvělý zvuk, perfektní světelnou show a chybět nebudou ani zajímaví rockoví hosté. Během večera se představí ústecká Nerrea nebo litoměřičtí thrasheři Fatal Punishment. Vystoupení hlavní hvězdy večera doprovodí vokální trio Pltus složené z vokalistek pražské Rockopery, kde po boku Kamila Střihavky, Viktora Dyka či Honzy Toužimského působí i zpěvačka SteelFaith Miri Holemá.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v litoměřickém klubu Baronka, v restauraci Radnice v Bohušovicích a v lovosickém baru Cabarét.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -