Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůKulturaLitoměřická knihovna zve na autorské čtení Zdenky Barcalové!

Litoměřická knihovna zve na autorské čtení Zdenky Barcalové!

Litoměřice – Zdenka Barcalová se narodila v Litoměřicích, ale deset let žila na Kypru.  A napsala o tom knihu. Knihu, která je plná lásky, radosti i zklamání šestnáctileté dívky, která na Kypru vyrostla do sedmadvacetileté ženy. V mezičase stihla porodit tři děti, zhroutit se a zase se odrazit ode dna. Přijďte si to poslechnout do litoměřické knihovny ve středu 7. prosince od 17 hodin.

Vstupné na autorské čtení je 50,- Kč, kniha bude po besedě k zakoupení – třeba jako krásný vánoční dárek.

„Řítila jsem se životem, a když jsem o tom vyprávěla, říkali mi: „Napiš to”. Dnes, když už jsem jen neposedným vánkem, vám předkládám povídání o prvních deseti letech mého dospělého života.  Žila jsem na krásném ostrově ve Středomoří, ale ani jednu noc jsem nestrávila u moře. Udělala jsem spoustu chyb a potkala mnoho dobrých lidí, díky kterým to vždy dobře dopadlo. Čas otupí hroty vzpomínek, možná si je přizpůsobí, něco přidá, něco ubere. A je jen na vás, jestli se rozhodnete prožít ty vzpomínky znovu se mnou.“ uvedla autorka.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -