Úterý, 7 května, 2024
11.9 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaPohřešuje se Daniela Miková ze Štětí

Pohřešuje se Daniela Miková ze Štětí

AKTUALIZACE: Dívka se našla. Je v pořádku.

Štětí – Pohřešovaná Daniela MIKOVÁ byla naposledy spatřena v pátek 25. listopadu 2022 okolo 15 hodiny v místě trvalého bydliště ve Štětí. Měla odjet z domova ke kamarádce v Roudnici nad Labem, kam vůbec nedorazila. Rodičům napsala, že se nevrátí.

Rodina má obavy o její zdraví a život. Je předpoklad, že by se mohla pohybovat v Ústí nad Labem, kde má kamarády. Pohřešovaná je 165cm vysoká, hubené postavy, má dlouhé černé vlasy a hnědé oči.

V době odchodu byla oblečena do černých kožených kalhot, delší zelené bundy s kapucí, na které je kožíšek, na nohou měla bílé botasky a při sobě černou kabelku. V případě, že můžete k výskytu pohřešované podat jakékoliv informace, volejte na linku 158. Za poskytnutou pomoc děkujeme.

Podrobnosti jsou ZDE. Pokud odkaz nefunguje, pátrání bylo odvoláno.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -