Úterý, 19 března, 2024
2.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiČert a Káča budou na jevišti litoměřického divadla tuto neděli

Čert a Káča budou na jevišti litoměřického divadla tuto neděli

Litoměřice – Divadlo Karla Hynka Máchy bude tuto neděli 4. prosince od 10 hodin patřit dětem. Pozvání totiž přijala, a do Litoměřic přijede, Divadelní agentura Praha. Malým divákům přiveze představení na motivy klasické pohádky Boženy Němcové – Čert a Káča.

Káča je v této pohádce mladé, energické děvče, které slouží u panovačné a sobecké kněžny. S ovčákem Jirkou se mají rádi a chtějí se vzít, ale k tomu potřebují povolení od  kněžny.

Jak si naše Káča poradí s čertem? Jakou roli sehraje v našem příběhu Jirka, odhodlaný se postavit za svoji Káču a jak to dopadne s vytouženou svatbou?

To se dozvíte právě v tomto představení. Potěší vás řadou písniček, zasmějete se veselým scénám, například s čertovským vrátným u pekelné brány, pobaví vás i další čertův převlek, budete fandit rázné, ale upřímné Káče a překvapí vás, jak to dopadne se závistivou a domýšlivou kněžnou.

Pohádka má šedesát minut.

Pro Divadelní agenturu Praha toto představení napsala Božena Šimková, autorka večerníčku Krkonošské pohádky.

Vstupenky se dají pořídit z pohodlí domova – stačí kliknout ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -