Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaPřijďte do litoměřického hradu na Adventní jarmark!

Přijďte do litoměřického hradu na Adventní jarmark!

Litoměřice – Mýdla, svíčky, adventní věnce nebo třeba jmelí či ručně dělané šperky a keramické dekorace  seženete tuto sobotu 3. prosince od 10 hodin v litoměřickém hradu. Městská kulturní zařízení po roce opět pořádají ADVENTNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM.

Pokud chcete být letos o Vánocích originální, rozhodně přijďte! Stánky najdete v prostorách hradu i na hradním nádvoří. Samozřejmostí jsou živá zvířátka, svařák, punč nebo třeba sladké i slané dobroty tzv. „na chuť“ i zahnání hladu. Jarmark bude probíhat až do 16 hodin.

V kulturním programu se tradičně představí žáci Základní umělecké školy Litoměřice. Ve 12.15 zahraje Štěpánčino divadélko pohádku O Třech prasátkách.

Vstupné je ZDARMA.

Podrobný program

10:00 – 10:20 Taneční skupiny ZUŠ
10:30 – 11:00 Pěvecký sbor Hlásek
11:00 – 12:00 Sólisté ve hře na flétnu a akordeon
12:15               Štěpánčino divadélko O třech prasátkách
14:00               Zádušní mši za krále Karla IV. v hradní kapli celebruje generální vikář litoměřické diecéze Mons. Martin Davídek

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -