Studentky Podřipské školy zabodovaly na kadeřnické soutěži

0
339

Neratovice – Kadeřnice z Podřipské školy v Roudnici nad Labem se blýskly na soutěži Hair Show Neratovice 2022. Studentky připravovaly svým modelkám společenský účes na předem dané téma “Ples v opeře”.

Studentka 2. ročníku Karin Holcová připravila své modelce elegantní účes se zlatou ozdobou. Výsledek nadchl žákovskou porotu, která ho vybrala za vítězný. Denisa Havlová z 3. ročníku své modelce vykouzlila krásný účes, který jim od odborné poroty vynesl 3. místo. “Mám opravdu radost, je to velký úspěch,” dodává s úsměvem Denisa.

Soutěže se zúčastnilo celkem 22 soutěžících ze tří škol. Podřipskou školu z Roudnice nad Labem reprezentovaly tři studentky. “Všechny pracovaly velmi pečlivě a čistě,” hodnotí vyučující Božena Petracchi.

Pravidla soutěže přesně stanovují, co smějí a nesmějí kadeřnice použít. Na přípravu účesu mají přesně 90 min. Vyučující mohou jen pozorovat a držet jim palce. Modelky z Podřipské školy účes podtrhly vhodným líčením a večerní róbou. Na plese v opeře by rozhodně zazářily.

Kadeřník je jeden z oborů, které Soukromá podřipská škola v Roudnici nad Labem nabízí. Škola s 30letou praxí je moderní instituce s rodinnou atmosférou. Přijímá studenty i do dalších maturitních a učebních oborů. Sídlí na náměstí Jana z Dražic 169 v Roudnici nad Labem.

Autor: Dana Skořepová

- Naši partneři -
Předchozí článekLIBOCHOVANY: Dobrovolníci s podporou obce uspořádali Lampionový průvod
Další článekÚŠTĚK: V galerii na náměstí probíhá výstava Dana Richtera
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno