Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaVánoční výstava Šance opět čtyři dny v lovosické knihovně

Vánoční výstava Šance opět čtyři dny v lovosické knihovně

Lovosice – Do Vánoc už zbývá jen něco málo přes měsíc a to znamená jediné – nejvyšší čas začít s nákupem vánočních dárků. Za skvělou cenu je můžete pořídit příští týden v lovosické knihovně, která bude od pondělí 21. listopadu hostit VÁNOČNÍ VÝSTAVU ŠANCE LOVOSICE.

Výstava bude probíhat až do čtvrtka 24. listopadu a to vždy v době od 8.30 do 17 hodin. Prezentované výrobky vytvořili především uživatelé denního stacionáře a sociálně terapeutické dílny – tedy lidé s hendikepem. K prodeji budou také výrobky členek Klubu lidových tradic.

Na výstavě budou k mání adventní a vánoční svícny, malované perníčky, keramika, textilní dekorace, zápichy do květináčů a mnoho dalšího. Veškeré zboží je tradičně za zcela symbolické ceny.

Přijďte nasát vánoční náladu a nasbírat inspiraci na výzdobu!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -