Čtvrtek, 18 dubna, 2024
3.9 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyZavzpomínejte v Lovoši na zpěvačku Zuzanu Navarovou!

Zavzpomínejte v Lovoši na zpěvačku Zuzanu Navarovou!

Lovosice – Folková zpěvačka, která získala cenu Anděl, a která sice neměla mobilní telefon, ale za to v batohu nosila dalekohled a atlas ptáků – to je Zuzana Navarová. Na zpěvačku, která zemřela ve 45 letech na rakovinu, zavzpomínají ve středu 16. listopadu v Centru kultury Lovoš v Lovosicích.

Koncert se všeříkajícím názvem „Pocta Zuzaně Navarové“ začíná v 19 hodin. Písně kapely Nerez a KOA bude zpívat šestičlenná kapela v čele s Barborou Červinkovou, která zazpívá písně Zuzany Navarové.  Zazní „Do nebes,“ „Já s Tebou žít nebudu,“ „Marie“ a spousta dalších.

Vstupné: 250,- Kč (220,- Kč v předprodeji) Za zvýhodněnou cenu si lístek můžete pořídit v Informačním centru města nebo on-line ZDE.

Zuzana Navarová začala kariéru v roce 1980 v kapele Nerez, od poloviny 90. let byla na sólové dráze.

Zuzana Navarová považovala muziku za své poslání. S nemocí bojovala několik let a snažila se ji tajit. Zemřela v prosinci 2004, ještě v listopadu ale koncertovala. Pro hudební svět objevila zpěvačku Radůzu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -