Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaUž tři roky se pohřešuje Irena Toráková. Neviděli jste ji?

Už tři roky se pohřešuje Irena Toráková. Neviděli jste ji?

Litoměřicko – Pohřešovaná Irena TORÁKOVÁ byla naposledy spatřena ve čtvrtek 21. 5. 2019 při odchodu ze zdravotnického zařízení na Roudnicku. Do současné doby se nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu. Její současný pobyt není znám.

Hledaná je vysoká 145 – 155cm, hubené postavy, má oválný obličej, hnědé oči, středně dlouhé hnědočerné vlasy, viditelné vady a kazy zubů, držení těla je mírně nachýleno dopředu, výslovnost pomalá a špatná, zvláštní znamení – jizva na pravé paži od ramene k předloktí.

Jakékoliv informace k výskytu pohřešované sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 456 (v pracovní dny v době 7 – 15 hod.) nebo na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -