Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV rámci projektu 72 hodin žáci ZŠ Sady Pionýrů uklízeli na zahradě i...

V rámci projektu 72 hodin žáci ZŠ Sady Pionýrů uklízeli na zahradě i venku

Naši žáci měli možnost zúčastnit se celorepublikového projektu 72 hodin: Kdykoliv během těchto 72 hodin (13.–16. října 2022) a zároveň jakkoliv dlouho se dobrovolníci po celém Česku pouští do aktivit, které pomohou druhým, přírodě, či jejich okolí. Výsledkem těchto projektů je mnoho úsměvů, radosti, dobrých pocitů z vykonané práce a mnoho dalších pozitivních účinků.

Ve dnech 13.- 14. října 2022 společně s pedagogy zahájili projekt 72 hodin několika aktivitami i naši žáci. Někteří pomáhali s výsadbou okrasných keřů v družině nebo okolí školy, jiní hrabali listy a odklízeli větve. Prvňáci si jako aktivitu vybrali úklid v okolí školy. S heslem: „Když počasí dovolí, uklidíme okolí“ jsme se letos účastnili již po deváté. Všem aktivním žákům děkujeme.       

Autor: Mgr. Markéta Stará, ZŠ Sady Pionýrů v Lovosicích

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -