Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tentokrát zve na kuřecí řízek i na buchtičky s krémem

Gastrocentrum Pohoda tentokrát zve na kuřecí řízek i na buchtičky s krémem

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda Vás dobře pohostí i v následujícím týdnu. Pokud nestíháte vařit, ale nechcete se stravovat v rychlém občerstvení nebo ve večerce na rohu, stavte se na oběd právě na Pohodu. Od pondělka do pátku tady vaří pět jídel denně. A v nabídce je i polévka. Naobědváte se za 88,- Kč.

V pondělí 31. října přijďte na kuřecí stehno na paprice s rýží nebo na palačinky s marmeládou. Bude i vepřové maso se žampionovou omáčkou a knedlíkem. A nezklame ani vepřová sekaná s bramborovou kaší. Pokud si aktuálně hlídáte linii, zkuste ledový salát s tuňákem a vejci. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V úterý 1. listopadu bude polévka květáková. Tahounem úterní nabídky jsou vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem. Pokud máte zájem spíš o něco lehčího, možná Vás osloví salát s červenou rýží a tofu. Oblíbený je na Pohodě také Succotash. Že nevíte, co to je? Jedná se o pokrm, jehož základem jsou fazole a kukuřice. Jídlo je to typické hlavně pro Ameriku a Kanadu. Na Pohodě Succotash podávají s chlebem. Nebo si dejte studentský řízek s bramborovou kaší. A pokud jste si do teď nevybrali, jistí to putimské nudličky s rýží.

Ve středu 2. listopadu Vám na Pohodě nabídnou řízek Ondráš s bramborem a malostranskou kotletu s těstovinou. Maso dvou barev s kari rýží je evergreen českých restaurací, který si určitě své příznivce najde i dnes. V salátových jídlech je tentokrát salát s červenou řepou a kozím sýrem. Nebo zkuste bramborový závin se špenátem. A samozřejmě ani ve středu nebude chybět polévka – tentokrát hovězí zeleninová s játrovými noky.

Ve čtvrtek 3. listopadu si určitě nenechte ujít zdejší vyhlášené boloňské špagety se sýrem. Pokud těstoviny z jakéhokoliv důvodu nejsou Vaše hobby, napravit by to mohl přírodní kuřecí řízek s bramborovou kaší nebo vepřový plátek po vídeňsku, ke kterému na Pohodě dávají rýži. Vegetariáni ocení květákové karbanátky s nivou a bramborem, zatímco fandům zdravé výživy určitě udělá radost salát s cizrnou, cherry rajčátky a sezamovými semínky. Polévka bude ve čtvrtek hrstková.

V pátek 4. listopadu mají na Pohodě svátek všichni milovníci sladkostí a sladkých jídel. Tahounem nabídky jsou totiž dukátové buchtičky s vanilkovým krémem. Pokud toto není pro Vás, snad Vám udělá radost smažený kuřecí řízek se šťouchanými brambory. Fandové jednoduchých jídel si určitě přijdou na své, když si dají srbské rizoto nebo cikánský guláš s těstovinou. A samozřejmě nebude chybět ani salát – v pátek bude se zelenými fazolemi a cottage sýrem. Páteční polévka je tradičně vydatnější – gulášová.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí. Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Podrobnosti jsou TADY.

Úvodní foto je ilustrační.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -