Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaStátní zámky na Litoměřicku jsou 28. října otevřené

Státní zámky na Litoměřicku jsou 28. října otevřené

Litoměřicko – Využijte volný den k tomu, abyste si udělali výlet na některých ze zámků, které se v okrese Litoměřice nacházejí! Tento víkend budou zámky otevřené naposledy. Krásné jsou v těchto dnech i zámecké parky, které se zahalily do podzimních barev – takže foťáky určitě s sebou!

Státní zámek Ploskovice je otevřený od 28. října do 30. října v době od 9 do 15 hodin. Podrobnosti jsou ZDE.

Státní zámek Libochovice Vás rád přivítá od 9 do 15 hodin. Otevřen je samozřejmě i v pátek 28. října. Informace najdete TADY.

Státní zámek Velké Březno je sice už na Ústecku, ale pokud to pro Vás není problém, za návštěvu určitě stojí. V neděli 30. října se zde dokonce koná ZAVÍRÁNÍ OKENIC – což je slavnostní akce k ukončení sezóny. Speciální prohlídka spojená s přípitkem a zazimováním zámku proběhne v 16 hodin. V pátek 28. října a v sobotu 29. října bude zámek otevřen od 10 do 15 hodin.  Podrobnosti jsou ZDE.

Od 1. listopadu jsou zámky až na výjimky pro veřejnost uzavřeny.

Pokud jde o hrady, Střekov i Hazmburk jsou do konce října veřejnosti otevřeny od středy do neděle. Hazmburk pak až do 18. prosince.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -