Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Kina Máj míří Princ Mamánek

Do Kina Máj míří Princ Mamánek

Litoměřice – Rozmazlený princ Ludvík se musí vydat do světa, aby dospěl v krále. Buďte u toho! Režijní debut herce Jana Budaře, který k pohádce Princ Mamánek napsal i knižní předlohu a hraje v ní také hlavní roli, přichází do litoměřického kina Máj. Vezměte děti a přijďte na projekci!

Rozmazlený princ Ludvík se musí vydat do světa, aby na své dobrodružné cestě zjistil, jak vypadá opravdový svět mimo zdi přepychového zámku. Průvodce mu dělá rytíř Hudroval z Dětenic, kterého ztvárnil Ondřej Vetchý. V pohádce uvidíte také Bolka Polívku, Veroniku Khek Kubařovou a Martina Hubu.

Na velké dobrodružné cestě čekají prince Ludvíka  věci, o kterých zatím jen četl v knihách. Potká mocného čaroděje, zlé čarodějnice, ducha i samotnou paní Smrt… a možná najde i lásku svého života. Co na to všechno řekne maminka? A bude spokojený otec král?

Lístek na projekci pohádky Princ Mamánek stojí 140,- Kč. Vstupenky si můžete koupit z pohodlí domova.

Projekce ve čtvrtek 27. října v 15.30 hodin – lístky koupíte ZDE.

Projekce v sobotu 29. října v 15.30 hodin – lístky koupíte ZDE.

Projekce v neděli 30. října v 15.30 hodin – lístky koupíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -