Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLadislav Chlupáč se vzdal postu litoměřického zastupitele

Ladislav Chlupáč se vzdal postu litoměřického zastupitele

Litoměřice – Ladislav Chlupáč se vzdal postu litoměřického zastupitele. Rezignaci včera předal starostovi Radku Löwymu. Politik, který po dvaceti letech v čele města odešel s ODS po výsledku posledních komunálních voleb do opozice, tak podle svých slov učinil po zralé úvaze.

„V příštích komunálních volbách už nebudu kandidovat. Předávám tímto žezlo svým mladším kolegům a kolegyním,“ odůvodnil své rozhodnutí. „Věřím, že voliči, kteří mi dali v komunálních volbách hlas, můj krok pochopí. Jak jsem již několikrát zdůraznil, pro Litoměřice budu intenzivně pracovat i nadále, a to jako senátor,“ dodal Ladislav Chlupáč.

Uvolněnou pozici litoměřického zastupitele získá 38letý ekonom Lukáš Korbel (ODS), který se již v těchto dnech zapojuje do práce finančního výboru. Pokud ji přijme, slavnostní slib složí na prosincovém jednání zastupitelstva.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Eva Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -