Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko –  Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Pokud se nebojíte podzimního počasí, na výběr stále je. Vydat se můžete za dobrým jídlem nebo si o víkendu vytvořte něco hezkého z podzimních přírodnin. Neděle přeje hlavně sportu a hudbě.

V Litoměřicích se bude v sobotu 22. října zavírat dopravní hřiště v Jiráskových sadech. Buďte klidní – jen pro letošní sezónu.  Od 14 do 16 hodin bude na hřišti program pro rodiny s dětmi – soutěže s dopravní tématikou. Přijďte určitě! S sebou dobrou náladu a pohodlnou obuv a oblečení. Více informací najdete TADY.

V Divadle Karla Hynka Máchy pokračuje Divadelní benefice ochotnických souborů. Bude tam celý víkend – na programu jsou pohádky a také činoherní představení. Zkrátka – každý si vybere. Celý výtěžek vstupného jde navíc na dobrou věc – do Centra pro náhradní rodinnou péči. Program benefice ZDE.

V Roudnici nad Labem se bude v sobotu 22. října vyrábět z přírodnin – listů, šípků, žaludů… zkrátka z toho, co nabízí podzimní příroda. Dílnička pro rodiče s dětmi je připravena v Domě dětí a mládeže Trend od 10 do 12 hodin. Informace jsou TADY.

V roudnické Galerii moderního umění bude v sobotu od 17 hodin probíhat Podzimní básnické odpoledne. Přijďte si poslechnout tvorbu současných českých básníků v kombinaci s hudbou! Podrobnosti najdete TADY.

V Třebenicích jste v sobotu zváni do Fairtradové kavárničky.  Vyroste na Paříkově náměstí – v půl druhé odpoledne. Stánky s kávou, občerstvením a fairtradovými výrobky tam budou až do 16 hodin. Akce je spojená s Poděkováním za úrodu a bude na ní i program pro děti a výstava o pěstování kávy v Kolumbii. Podrobnosti jsou TADY.

V neděli si nenechte ujít Běh Labe. Devátý ročník běžeckého závodu, který pořádá roudnický Sokol, má trasy pro děti i dospělé. Startuje na cyklostezce pod mostem. Podrobnosti jsou ZDE.

A bude také vystoupení DUO JAMAHA – slovenské dvojice, kterou pravděpodobně znáte z televizních obrazovek. Kotvanovci budou zpívat od 15 hodin v Kulturním středisku U Tří lip v Libochovicích. Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -