Rozmarýn pořádá soutěž ve vaření  pro rodiny s dětmi

0
68

Litoměřice – Ještě máte čas přihlásit se Domu dětí a mládeže Rozmarýn na novou akci pro veřejnost – RODINNÉ VAŘENÍ dvojic.  Soutěž proběhne v sobotu 5. listopadu od 9 do 12 hodin na litoměřické ZŠ Havlíčkova. Soutěží dvojice rodič (nebo jakákoliv jiná dospělá osoba) a dítě od šesti do patnácti let. Tématem soutěže je rychlá večeře.

Soutěže se může z kapacitních důvodů zúčastnit 8 dvojic, přičemž každá dvojice si může přivést jednoho diváka. Každá dvojice vaří jednu porci z vlastních surovin. Vstupné: 50,- Kč osoba (platí soutěžící i diváci).

Vaše pokrmy bude hodnotit odborná porota. Na závěr soutěže proběhne slavnostní vyhlášení a předání cen. Chcete-li se zúčastnit, přihlaste se do 28.10. na e-mail iljena.vancova@ddmrozmaryn.cz nebo na telefonní číslo 602 589 901.

- Naši partneři -
Předchozí článekNa Paříkově náměstí  v Třebenicích v sobotu vyroste fairtradová kavárnička
Další článekDo Roudnice se po dvou letech vrací Běh Labe
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno