Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyZ hladké kůže nebo semišové? Jaké boty zvolit na podzim?

Z hladké kůže nebo semišové? Jaké boty zvolit na podzim?

Podzimní sezóna je v plném proudu a vy ještě nemáte vybrané kožené boty? Nevadí. Na následujících řádcích si povíme, proč koženou obuv zařadit do našich podzimních outfitů a jak ji kombinovat s ostatními oděvy. Také si povíme, zda v letošní sezóně vsadit raději na modely z hladké kůže nebo na ty semišové. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jaký typ kožené obuvi zvolit letos na podzim?

Na trhu jsou k mání kožené semišové i hladké boty. Oba typy obuvi mají něco do sebe. Kožená obuv má mnoho výhod. Je nejen vysoce módní, ale i odolná a v neposlední řadě je i tzv. udržitelná. Udržitelný způsob života v těchto dnech propagují ty největší módní světové značky. Rozhodně je tak z čeho vybírat. Kožená obuv má pak i tu výhodu, že vám po krátkém nošení padne jako ulitá. Přírodní kůže má totiž tendenci k rozpínání. Po několika procházkách tak dokonale okopíruje tvar vaší nožní klenby a vy se budete cítit s každým krokem jako v bavlnce. Na podzim pofrčí hladké modely i boty z broušené kůže. Důležité je vždy dodržet módní pravidlo, které říká, že hladké patří k hladkému a semišové zase k semišovému. Týká se to ostatních doplňků v outfitu. Kožená obuv, taška, řemínek od vašich hodinek nebo pásek, to vše by mělo mít nejen stejnou nebo podobnou barvu, ale i strukturu. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a nebude působit chaoticky. A přesně o to nám jde. Vytvořit dokonalý a vkusný outfit. Dámské nebo pánské boty z hladké i z broušené kůže můžete nakupovat také na e-shopu CCC. Zde si přijde na své každá moderní žena i muž.

S jakým oblečením kombinovat koženou obuv a jak o ni pečovat? 

Semišové boty se skvěle hodí do tzv. boho outfitů. Volit je mohou i ženy, které mají rády western styl. Dámy mohou kožené kotníkové boty vkusně je kombinovat s módními džíny s vysokým pasem. Letos jsou in ty s rozšířenou nohavicí, ale i ty zúžené. Ke kotníkové obuvi se hodí spíše kalhoty se zúženou nohavicí. Díky tomu vyniknou boty v celé své kráse. Boty z hladké kůže se pak hodí zejména do business outfitů. Ženy je s oblibou volí i na každodenní nošení. Jsou totiž více odolné, než je tomu u semišových kousků. Na kožení boty bychom si měly pořídit i speciální obuvnické doplňky. Důležitá je zejména impregnace, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěna, pasta nebo gel. Na boty z broušené kůže si pak přikupte i speciální gumu na semiš. Zmíněné pečující obuvnické prostředky můžete vybírat i s obuví v obchodech CCC.

Jaké barvy, vzory a motivy kožené obuvi budou letos v kurzu?

Pokud chcete být na podzim in, bude dobré, když se budete orientovat i v módních barvách pro danou sezónu. Letos budou hrát prim přírodní a pastelové barevné tóny. Kožené boty v oříškovém, pistáciovém i v krémovém provedení tak budou dobrou volbou i pro vás. Vyhýbat se však nemusíte ani staré dobré černé nebo bílé klasice. Jsou to barvy univerzální a elegantní, které z módy nevychází. Koženou obuv v zmíněných odstínech lze sehnat také v kamenných prodejnách CCC. Semišové i hladké kožené boty tu budou k mání v nízkém i v kotníčkovém provedení. Vybírat můžete mezi kozačkami, ale i mladistvými sneakersy nebo polobotkami. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Zaměříme-li se blíže na vzory a motivy, budou in ty zvířecí. Leopardí, zebrované nebo hadí kožené boty? Proč ne!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -