Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyZpívající právník Ivo Jahelka přijede do Libochovic

Zpívající právník Ivo Jahelka přijede do Libochovic

Libochovice – Kulturní středisko U Tří lip v Libochovicích bude v úterý 11. října hostit speciální dvojkoncert. Od 19 hodin zde totiž bude vystupovat zpívající právník Ivo Jahelka a folková kapela Knezaplacení. Přijďte!  V podání kapely Knezaplacení na Vás čeká především county, folk a blues, zatímco Ivo Jahelka si opět připravil zhudebněné soudní případy a vtipné historky ze všedního života.  

Vstupné: 150,- Kč, lístky můžete pořídit z pohodlí domova  ZDE.  K dostání jsou také v Informačním centru Libochovice.

Folkový písničkář Ivo Jahelka je označován jako zpívající právník. Vystudoval Právnickou fakultu UK v Praze a získal titul JUDr. Na české folkové scéně se jako zjevení coby písničkář objevil v roce 1983.

Hudební skupina Knezaplacení z Prahy a okolí účinkuje ve čtyř až pětičlenném počtu s nástrojovým obsazením dvě kytary, flétna, baskytara, rytmické nástroje a se zpěvem sólovým i vícehlasým. Od založení v roce 1998 se skupina Knezaplacení zúčastňuje hudebních soutěží (Žlutická struna – 1. místo, trampská Porta 2002 – 2. místo Středočeského kola, atd.) českých i zahraničních festivalů.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -