Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyMódní dámské batohy – jak je sladit s různými outfity?

Módní dámské batohy – jak je sladit s různými outfity?

Při odchodu z domu je potřeba schovat peněženku, telefon, láhev vody nebo jiné potřebné věci. Kapsy na oblečení jsou často příliš malé a mělké na to, aby se do nich něco vložilo, a existuje vysoké riziko, že se ztratíte. V šatech, tunikách, sukních a dalších často nejsou žádné úkryty. Není proto pochyb o tom, že je třeba najít náhradu. Nejčastěji je to kabelka, jindy ledvinka, nebo v poslední době velmi módní dámský batoh.

Dámský batoh – výběr z mnoha typů

Batohy jsou už dávno spojené jen se školou nebo cestováním. Ze světa školy však putovaly batohy přímo do světa módy. Milují je návrháři a ženy po celém světě. Dámský batoh je ideální alternativou k dámské tašce, ale rozhodně je pohodlnější, nezatěžuje jen jednu stranu. Jaké ale můžeme rozlišit dámské batohy https://answear.cz/k/ona/doplnky/batohy?

  • Malý dámský batoh – to je model, který si získal oblibu. Často je považován pouze za ozdobu, ale má i praktické funkce. Je malý a lehký. Na nejnutnější věci to stačí. Navíc jsou v mnoha barvách a vzorech, díky čemuž je snadno sladíte s vaším stylingem.
  • Dámský vícekomorový batoh – jedná se o typ městského batohu, který vám umožní uspořádat a oddělit své věci tak, aby bylo snazší je najít. Tyto batohy jsou ideální pro každodenní styling ve sportovním stylu.
  • Jednokomorové dámské batohy – tento model se nejvíce podobá tomu školnímu. Nejčastěji je látkový s jednou velkou komorou a o něco menší vpředu. Je to batoh, který bude perfektní na sport i každodenní styling. Je také prostorný a vejde se do něj mnohem více než předchozí modely.
  • Vzorovaný dámský batoh – batohy jsou velmi často pracovním nástrojem designérů, kteří spojují vytváření nových tvarů a vzorů. Velmi často se můžeme setkat s batohy s květinovými výšivkami nebo potisky. Neméně oblíbené jsou dámské batohy s nápisy. V závislosti na designu a střihu jsou tyto batohy určeny různým skupinám žen. Ty s nápisy jsou rozhodně více po chuti mladým ženám a teenagerům. Elegantní designy však osloví spíše zralejší ženy.
Dámský batoh – výběr z mnoha typů

Jak sladit dámský batoh s oblečením?

Počínaje látkovými batohy, přes ty z eko kůže až po batohy z přírodní kůže. Vybrat si rovněž můžete širokou škálu barev, díky kterým si batoh sladíte ke svému stylingu. Pokud však nevíte, jak vybrat batoh k vašemu outfitu nebo kam ho vzít, tady je pár tipů.

Elegantní malé batohy se hodí k elegantním stylům s vysokými kozačkami, sladit k nim můžete i https://answear.cz/k/ona/boty/kotnikove-boty a košili. Nejlepší je vsadit na kůži, která se hodí k mnoha materiálům. Pokud jde o barvu, můžete si vybrat buď módní celkový vzhled. Tedy na batoh ve stejné barvě jako váš outfit. Druhou možností je kontrastní barva, která styling zvýrazní a dodá mu charakter. Ke každodenním stylizacím se budou hodit středně velké batohy lehce sportovního střihu. Nejdůležitější je vybrat si model s nastavitelnými ramínky, ten pak v závislosti na stylingu upravíte tak, aby neškrtil. Inspirujte se https://www.expres.cz/jenpromuze/lifestyle/jak-by-mel-vypadat-perfektni-damsky-batoh-do-mesta.A211201_124630_jpm-lifestyle_shlo2.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -