Úterý, 19 března, 2024
2.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoPoslední letošní projekce v letním kině bude i se šermíři

Poslední letošní projekce v letním kině bude i se šermíři

Litoměřice – Víte, že ještě stále probíhá veřejná sbírka na nový projektor pro litoměřické letní kino? Téměř celou letošní sezónu kino promítalo na vypůjčeném zařízení, protože stávající projektor v červenci přestal fungovat. Kinoklub Ostrov proto vyhlásil veřejnou sbírku, do které stále ještě můžete přispět. Pokud to uděláte, máte na letošní poslední projekci, která se uskuteční tuto sobotu 8. října, vstupné zdarma.

Letošní poslední projekci obstará historický velkofilm Petra Jákla s názvem „Jan Žižka.“ Jedná se o vůbec nejdražší film v dosavadní historii České republiky, který se výpravou, akčními scénami i výkony kaskadérů vyrovná zahraniční produkci.  Film se natáčel na hradech  Orlík, Křivoklát, Zvíkov, Kokořín, Točník a v Českém Švýcarsku. V litoměřickém letním kině se bude v sobotu promítat od cca 18.30 hodin.

Areál  letního kina bude ovšem otevřen už od 17. hodiny a rozhodně přijďte dřív! Čekají na Vás totiž šermířské ukázky, o které se postará Skupina historického šermu Soldáti, oheň, opékání buřtů a výborná medovina!

Pokud chcete jít na projekci ZDARMA, přispějte do sbírky, která je ZDE.

Vstupné pro ostatní je 120,- Kč, film bude promítán ve verzi 15+.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -