Úterý, 19 března, 2024
2.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoČEZ a Česká Pošta otevřely pro zákazníky další energetické přepážky

ČEZ a Česká Pošta otevřely pro zákazníky další energetické přepážky

Severní Čechy – Česká pošta a ČEZ Prodej pokračují v rozšiřování strategické spolupráce. Během letní a současné podzimní vlny se síť specializovaných přepážek prodejce energií rozrostla o dalších jednatřicet poštovních poboček. Zákazníci si tak mohou na severu Čech, respektive v Ústeckém kraji, nově vyřídit veškeré své požadavky týkající se energií v Rumburku, Mostě, Žatci.  Litoměřicích či Roudnici nad Labem. Jedna pobočka nově vznikla i v sousedním Libereckém kraji, a to v Semilech.

„Snažíme se lidem nabídnout co nejvíce možností, jak si vyřídit všechno kolem energií. Vedle digitalizace a vylepšování našich online služeb je ale důležitý také osobní kontakt se zákazníky. Díky pobočkové síti České pošty jim můžeme být velmi blízko. Počet obsloužených zákazníků tu letos překročil hranici sto tisíc,“ vysvětluje generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. Podle jeho dalších slov má dnes ČEZ Prodej pobočky na sedmdesáti poštách po celé České republice, přičemž do konce letošního roku přibydou ještě tři další.

Sedm desítek pošt doslova po celé republice; to je momentálně aktuální bilance spolupráce České pošty a ČEZ odstartované loňského srpna. Právě tehdy zahájila na Senovážném náměstí v Českých Budějovicích provoz první přepážka dodavatele energií umístěná na poštovní pobočce. Postupně k ní přibývaly další, takže v současné době se jen v Ústeckém kraji nacházejí na poštách v Rumburku, Mostě, Žatci, Litoměřicích a Roudnici nad Labem (všechny nejnovější), dále pak v Kadani, Lounech a Litvínově. V Libereckém kraji má ČEZ Prodej díky České poště zastoupení ve Frýdlantu v Čechách, Jablonci nad Nisou, Turnově a nově v Semilech. V celém bývalém Severočeském kraji se tak již nachází celkem 12 poboček.

„Vzájemnou spolupráci hodnotíme jako velice přínosnou pro obě strany, ale myslím, že největším vítězstvím je toto spojení pro naše společné zákazníky. Na přepážky řešící energie přišly zatím desítky tisíc zákazníků. Jsem rád, že se nám spolupráce daří, síť energetických poboček postupně budujeme a do konce roku chceme síť doplnit ještě o trojici pošt,“ hodnotí pozitivně strategické partnerství generální ředitel České pošty Roman Knap.

Kompletní seznam poboček, včetně telefonického kontaktu, otevírací doby a dalších informací naleznete na www.ceskaposta.cz/cez.

Autor: Ota Schnepp

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -